Collectieve zorg

Driekleur verzekeringen biedt werkgevers de mogelijkheid om voor haar werknemers een collectieve ziektekostenverzekering af te sluiten.

Met de voor deze verzekering geselecteerde verzekeringsmaatschappijen willen wij u als werkgever kwalitatief goede dekkingen bieden tegen aantrekkelijke premies, waarbij zo mogelijk ook een actieve en persoonlijke ondersteuning naar u wordt gegeven. Naast het standaardpakket voor de basisverzekering zijn er diverse mogelijkheden om aanvullend verdergaande dekkingen af te sluiten.Samenvatting landelijk zorgonderzoek

Landelijk zorgonderzoek 2018

Onlangs heeft Bureau DFO onderzoek gedaan onder financieel adviseurs op het gebied van advisering over zorgverzekeringen en de samenwerking die zij hebben met de verschillende aanbieders van deze verzekeringen. Hoe de verschillende zorgaanbieders beoordeeld zijn kunt u lezen in deze samenvatting.  

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bedrijfszorg wordt aangeboden door verschillende zorgverzekeraars, die hier ieder op een eigen manier invulling aan geven. Indien uw interesse gewekt is kunnen wij uiteraard een maatwerkoplossing voor u verzorgen.

Neem contact met ons op