VerzuimZorgPakket

De exclusieve totaaloplossing van zorg en verzuim voor de ondernemers in Zuidwest-Nederland binnen de Twaalfjaarspropositie

De vele wijzigingen in de wetgeving op het gebied van zorg, verzuim en preventie hebben er voor gezorgd dat de werkgever een belangrijke verantwoordelijkheid draagt voor zijn zieke werknemers. Driekleur verzekeringen als assurantiebemiddelaar/gevolmachtigde voor verzekeringsoplossingen en Regiopoortwachters.nl als gecertificeerd arbo-/re-integratiebedrijf bieden met het VerzuimZorgPakket maatwerk voor het uit handen nemen van de zorg voor de zieke werknemer.

Om dit te kunnen bewerkstelligen hebben Driekleur verzekeringen en Regiopoortwachters.nl de Twaalfjaarspropositie ontwikkeld. Binnen deze Twaalfjaarspropositie wordt de werknemer vanaf ziektedag één tot en met het twaalfde ziektejaar begeleid. Ook zit er een optionele module preventie in de Twaalfsjaarspropositie opgenomen waarin de werkgever wordt ondersteund bij het voorkomen van verzuim. Daarnaast wordt u, als werkgever, geholpen om uw werknemers vitaal en gemotiveerd te laten werken.